+31 (0)10 717 15 77

 [email protected]

  • Gratis verzending vanaf €150
  • Hoge kwaliteitsgarantie
  • Altijd de nieuwste producten beschikbaar
  • 24/7 assistentie door experts

Over Ons

GPC staat voor GSM Parts Center. GPC is onderdeel van de GSM SUPPLY groep, een bedrijf wat zich specialiseerd in het B2B leveren van onderdelen & accessories aan: reparatie centra, telecom bedrijven en winkeleigenaren.

 

GPC biedt: Snelle levering, meer dan 100.000 onderdelen op voorraad, 24/7 assistentie, en speciale prijzen voor dealers

 

 

Bij GPC bieden wij een breed assortiment aan onderdelen & accessories, tegen zeer scherpe prijzen, voor bijna alle smartphone en tablet modellen. Het behouden van een goede relatie met onze klanten binnen en buiten Europa staat hoog bij ons in het vaandel. Met ons online systeem houden wij onze klanten altijd up to date met producten en prijsontwikkelingen voor de nieuwste smartphone en tablets. Wat GPC onderscheidt van de concurrentie binnen de markt is het aanbieden van het complete pakket. Naast de standaard LCD schermen en batterijen voor de bekende merken, levert GPC ook onderdelen voor de minder bekende merken zoals Alcatel, Asus, Acer, OnePlus, Lenovo en meer. Zo zijn meer dan 100.000 onderdelen direct leverbaar uit voorraad. Mocht u toch op zoek zijn naar een product wat u niet kunt vinden op onze website? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, vaak kunnen wij dit product wel voor u bestellen.

Onze klanten binnen Europa (buiten NL) kunnen profiteren van BTW vrij (VAT free) inkopen. Dit betekend dat op iedere bestelling die u plaatst, u vrijgesteld bent van 21% BTW.  Lees hier meer over op deze pagina. GPC levert daarnaast ook buiten Europa, via onze logistieke partners DHL & GLS. Meer informatie hierover kunt u op deze pagina vinden.

 

 

Hoe gaan wij te werk bij GPC?

 

Werkproces bij GPC: Order, Order picking, Order bevestiging, Order verzending

 

 

 

 

Bedrijfsgegevens

E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0) 10 717 15 77

Kamer van Koophandel
Bedrijfsnaam: GSM Supply
Handelsnaam: GSM Parts Center / GPC
KVK: 57293805

BTW nummer
NL225814134B01