+31 (0)10 717 15 77

 [email protected]

  • Gratis verzending vanaf €150
  • Hoge kwaliteitsgarantie
  • Altijd de nieuwste producten beschikbaar
  • 24/7 assistentie door experts

Betaal & Verzendmethoden

 

Wij werken met de volgende betaalmethoden:

1. iDEAL 

Met deze optie kunt u veilig betalen met de volgende banken: ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, bunq, Knab, RegioBank, Triodos Bank en Van Lanschot.


Na het plaatsen van een bestelling wordt u doorgestuurd naar uw internet bankieren provider. Daar kunt u betalen in uw vertrouwde omgeving. Voor meer informatie, zie www.ideal.nl.


2. Via bankoverschrijving

Het is ook mogelijk om te betalen via een bankoverschrijving, voor uw bestelling. Gelieve uw bestellingsnummer aan te noteren bij de bank transactie als omschrijving. Uw bestelling wordt direct verwerkt na ontvangst van uw betaling. Hieronder vindt u onze bankgegevens:

Bankgegevens
Naam: GSM SUPPLY
Bank naam: ING
Rekeningsnummer: 7989865
IBAN: NL51INGB0007989865
SWIFT (BIC): INGBNL2A


3. Via PayPal of Creditcard

Met deze optie kunt u veilig betalen met uw PayPal-rekening. PayPal geeft je ook de mogelijkheid om te betalen met uw creditcard.
Voor meer informatie bezoek
www.paypal.nl.

 

Wij versturen onze post via de volgende bedrijven:

1. GLS Standard Shipping

Wij verzenden vooral via onze logistieke partner GLS binnen Europa. Voor leveringen binnen Nederland en België, ontvangt u uw bestelling meestal morgen in huis indien besteld voor 19:00. Voor andere landen binnen Europa, duurt het ongeveer 1-3 dagen. 

Het is ook mogelijk om uw pakket via Express levering te ontvangen, via GLS. Dit geeft u de mogelijkheid om uw pakket op een zaterdag te ontvangen, op een door u aangegeven tijd (alleen binnen NL). Voor de Express methode  wordt wel een extra toeslag gerekend.

De verzendkosten via GLS zijn als volgt:

Voor alle bestellingen onder de 150 euro (ex BTW) binnen Nederland, rekenen wij een standaard tarief van 6,75 euro. Voor bestellingen met een waarde van van 150 euro en meer (ex BTW) binnen Nederland, rekenen wij geen post kosten. (via GLS).

Voor alle bestellingen onder de 350 euro (ex BTW) binnen Belgie of Duitsland, rekenen wij een standaard tarief van 10 euro. Voor bestellingen met een waarde van 350 euro en meer (ex BTW) rekenen wij geen post kosten (via GLS).

Voor alle bestellingen onder de 500 euro (ex BTW) binnen Frankrijk, Italie, Spanje en Portugal, rekenen wij een standaard tarief van 20-25 euro. Voor alle bestellingen met een waarde van 500 euro en meer (ex BTW) rekenen wij geen post kosten (via GLS).

 

2. UPS Standard Shipping

U kunt naast GLS, ook kiezen voor de optie UPS binnen onze webshop. Voor leveringen binnen Nederland en België, ontvangt u uw bestelling meestal morgen in huis indien besteld voor 17:00. Voor andere landen binnen Europa, duurt het ongeveer 1-4 dagen.

De verzendkosten via UPS zijn als volgt:

Voor alle bestellingen onder de 150 euro (ex BTW) binnen Nederland, rekenen wij een standaard tarief van 7,50 euro. Voor bestellingen met een waarde van van 150 euro en meer (ex BTW) binnen Nederland, rekenen wij geen post kosten. (via UPS).

Voor alle bestellingen onder de 350 euro (ex BTW) binnen Belgie of Duitsland, rekenen wij een standaard tarief van 10 euro. Voor bestellingen met een waarde van 350 euro en meer (ex BTW) rekenen wij geen post kosten (via UPS).

Voor alle bestellingen onder de 500 euro (ex BTW) binnen Frankrijk, Italie, Portugal en Spanje, rekenen wij een standaard tarief van 20-25 euro. Voor alle bestellingen met een waarde van 500 euro en meer (ex BTW) rekenen wij geen post kosten (via UPS).

3. DHL

Wij versturen ook via onze logistieke partner DHL.

U kunt bij uw bestelling ook aangeven of u een bestelling via DHL wilt ontvangen. Bij DHL hangen de post kosten af van het volume gewicht van het pakket. Bij uw bestelling kunt u direct een offerte op maat ontvangen betreft de post kosten. U kunt ook uw eigen DHL nummer gebruiken, mocht u er een hebben.

.